Teambuilding med AWATeambuilding med AWA


Teambuilding med AWA

Hej bloggen! Velkommen tilbage. I dag skal det handle om teambuilding med AWA, som er en af de bedste måder at komme tæt på sine kollegaer på. Der er ikke noget, som skaber sammenhold, som når kollegaer får lov til at være sammen om noget uden for arbejdet. Læs med!

AWA’s teambuilding skaber resultater på bundlinjen

Der er få ting, som knytter bånd mellem kollegaer, som teambuilding. AWA har skræddersyet deres aktiviteter, så kollegaer i firmaer Danmark over, kan kommet tættere på hinanden uden for arbejdspladsen, og derved skabe resultater på arbejdspladsen. Det er muligt, fordi glade kollegaer arbejder bedre. De har et bedre teamwork, de udretter mere, fordi de går glade på arbejde, og derfor bliver der gjort flere gode ting for firmaet mandag til fredag. I sidste ende skaber dette bedre tal på bundlinjen, som firmaet kan nyde godt af. Det kan altså godt betale sig at investere i teambuilding for dit firma, ligegyldigt om det er et lille eller stort firma. AWA har erfaring med at holde arrangementer for mange forskellige slags firmaer, så de kan klare lidt af hvert. De har tilmed mange forskellige samarbejdspartnere rundt om i landet, som kan få jeres ønsker opfyldt.

Hvad kunne I tænke jer at lave?

Der er mange forskellige aktiviteter at begive sig ud i med AWA. Teambuilding er ikke kun den klassiske forhindringsbane, løb eller lign, som vi kender det. Teambuilding kan også være et foredrag, hvor man lærer bestemte teknikker til sin hverdag omkring kommunikation, glæde og tilgang til tingene. Det kan også være, at man skal lære at beatboxe sammen, eller at flyve en drone. Langt de fleste af AWA’s aktiviteter bunder ud i en eller anden form for konkurrence, så man bliver delt op i teams, og skal dyste mod hinanden. Dette skaber en fællesskabsfornemmelse, hvilket bringer glæde og sammenhold med sig. Man kommer på hold, som man ikke lige arbejder sammen i, i hverdagen, og på den måde, lærer man hinanden at kende på nye måder. Man kommer også til at have roller, som man ikke har i hverdagen, hvilket kaster alle ud på dybt hav. Det er super sjovt at planlægge aktiviteter med AWA, fordi de har så mange forskellige muligheder. I vil opleve, at de lægger vægt på jeres ønsker, og gør alt for, at disse bliver indfriet. Jeg håber, at I har fået mod på lidt teambuilding.

Læs også mere på bloggen lige her.