Bonnie Erichsen hjælper dig med fedtsugning af hals og kæbeBonnie Erichsen hjælper dig med fedtsugning af hals og kæbe


Bonnie Erichsen hjælper dig med fedtsugning af hals og kæbe

Hej alle sammen! I dag skal det handle om fedtsugning af hals og kæbe hos Bonnie Erichsen. Hun er en super dygtig læge, som har en klinik med mange års erfaring i netop fedtsugning. Så hvis du går også tænker på, om det mon er noget for dig, så bør du læse med her på bloggen i dag.

Fedtsugning på kæbelinje og hals

Bonnie Erichsen er super dygtig til sit arbejde. Hun har mange års erfaring med at hjælpe patienter, som ikke kan komme af med deres fedtdepoter på specielle steder af kroppen. Fedtdepoter er noget, som vi alle har, men som også er forskellige for os alle. Det bliver bestemt i vores teenageår, hvor de kommer til at sidde på vores krop og det er bare noget, som vi er født med. Det kan være lår, overarme, baller, hofter, hals og kæbe. Bonnie Erichsen kan altså hjælpe dig med for eksempel en fedtsugning af hals, hvis du ikke kan komme af med din dobbelthage og synes, at den giver dig dårligt selvværd. Det er ikke det værd, så hellere gøre noget ved problemet. Det skal selvfølgelig lige siges, at det er vigtigt, at man dyrker motion og spiser sundt mad, så ens krop er sund. Ellers hjælper fedtsugningen ikke rigtigt.

Konsultation inden fedtsugning samt hvad der sker under kniven

Lad os tale lidt om, hvad er der, når du får en fedtsugning af hals eller andet hos Bonnie Erichsen. Først skal du til en konsultation, hvor du enten vil tale med Bonnie Erichsen eller en af hendes dygtige kollegaer. Her kan det være en stor hjælp at have en ven eller noget familie med, som kan hjælpe dig med at huske på detaljer og tage beslutning med dig. Her vil I tale om, hvad der er muligt for din unikke krop, da alle jo er forskellige. Det er vigtigt, at I har de samme forventninger til operationen, før den går igang. Fedtsugningen forgår mellem to små snit i hver side af kæben. Dette mindsker chancen for ar på den lange bane, hvilket er at foretrække. Operationen foretages oftest i lokalbedøvelse, men dette kan du helt selv vælge. Hvis den foretages i lokalbedøvelse, kan du selv køre hjem efterfølgende, hvilket gør dit liv en del nemmere. Kontrol sker efter 6 uger og igen efter et halvt år, hvor der tages efterbilleder og sammenlignes.

Du kan læse meget mere på bloggen lige her.