De bedste industrielle rengøringsprodukterDe bedste industrielle rengøringsprodukter



Industrirengøringsmidler er rengøringsprodukter med industriel styrke, der er designet til at rengøre industrielt udstyr i industrielle omgivelser. De kan bruges til en række forskellige formål, herunder bilindustrien, metalbearbejdning, byggeri, detailhandel og fødevareforarbejdning. Disse rengøringsmidler har typisk skrappe kemikalier, der hurtigt kan nedbryde fedt eller olie på enhver overflade. Der findes mange industrielle rengøringsmidler på markedet i dag – her er ti af de bedste industrielle rengøringsmidler!

Affedtningsmiddel

Affedtningsmidler virker ved at bryde de bindinger, der holder fedt og olie fast på overfladerne. Industrielle affedtningsmidler indeholder typisk opløsningsmidler som f.eks. ethylbenzen, fluoroethan, hexan, isopropanol eller acetone. Disse opløsningsmidler arbejder hurtigt for at opløse og emulgere fedt og olie på overfladen. Det gør de, fordi de skaber en stærk kemisk binding med olie- og fedtmolekyler – dette kaldes affinitet. Industrirengøringsmidlet opløser olie og fedt på en overflade på få sekunder!

Universalrengøringsmiddel

Universalrengøringsmidler er rengøringsmidler med industriel styrke, der er udviklet til rengøring af industrielt udstyr i industrielle miljøer. De kan anvendes til en række forskellige formål, herunder industrirengøringsmidler, industrielt udstyr, industrielle omgivelser og industrigulve. Disse rengøringsmidler har typisk skrappe kemikalier, der nedbryder fedt eller olie på enhver overflade. Der findes mange industrielle universalrengøringsmidler på markedet i dag.

Desinfektionsmiddel

Hvis industrielle rengøringsmidler er rengøringsmidler med industriel styrke, er industrielle desinfektionsmidler desinfektionsmidler med industriel styrke. Disse industrielle desinfektionsmidler er beregnet til industrielle overflader, der er svære at rengøre – f.eks. arbejdsborde og borde. De indeholder typisk blegemiddel eller hydrogenperoxid, som begge har potentiale til at dræbe mikroorganismer. Når du vælger et industrielt desinfektionsmiddel, skal du sørge for at bruge et med en koncentration på 50-100 % – det sikrer de bedste resultater, når du rengør industrielt udstyr i industrielle miljøer!

Desinfektionsservietter

Desinfektionsservietter er industrielle desinfektionsmidler til industrielle overflader, der er vanskelige at rengøre. Disse industrielle desinfektionsmidler er beregnet til industrielle overflader, der er vanskelige at rengøre – f.eks. elektronik. De indeholder typisk blegemiddel eller hydrogenperoxid, som begge har potentiale til at dræbe mikroorganismer. Når du vælger et industrielt desinfektionsmiddel, skal du sørge for at bruge et med en koncentration på 50-100 % – det sikrer de bedste resultater, når du rengør industrielt udstyr i industrielle miljøer!