Gardinbussen: Gør dine gardiner klar på 2 timerGardinbussen: Gør dine gardiner klar på 2 timerVi kender alle følelsen. Stuen er bar, gardinerne er gamle og slidte eller bare for ensfarvede til din smag, men du kan ikke helt beslutte dig for, hvad du skal købe. Det rigtige gardin vil give dit hjem det sidste touch af klasse og stil, som det har brug for.

Problemet? Der findes så mange typer gardiner i butikkerne i dag, at det kan være svært at finde det rigtige til dit hjem, selv hvis du er en ekspert i at købe ind.

Løsningen? Du har gættet det: Gardinbussen!

Du behøver ikke at lide under de samme shoppingdilemmaer som alle andre. Gardinbussen kommer til en by nær dig, og det bliver en åbenbaring. Gardinbussen vil opgradere din indretning på ingen tid, uden at du behøver at forlade dit hjem. Kuratorerne fra gardinbussen har i årevis undersøgt folk, og som følge heraf ved de præcis, hvad folk ønsker sig af deres gardiner – så gardinbussen har det hele lige ved hånden. Så gå i gang – køb dine gardiner nemt og bekvemt online!

Skræddersyet løsninger til dine vinduer

Gardinbussen er perfekt, hvis du ønsker at købe nye gardiner med et unikt design, eller hvis du vil have den bedste pris på din vinduesbeklædning. Gardinbussen tilbyder skræddersyede gardiner, der kan leveres lige til din dør og på ingen tid! Gardinbussen hjælper dig med at skabe smukke vinduer uden at gøre en ekstra indsats.

Den service, som gardinbussen tilbyder, omfatter: – Ubegrænsede prøver af alle slags stoffer – Nem online bestillingsproces – vi leverer direkte hjem til dig – Ekspertrådgivning fra kuratorer, der ved alt om vinduer og boligindretning – Gratis returnering inden for 30 dage, så der er intet at bekymre sig om Næste skridt?

Gardinbussen montere dine nye gardiner for dig

Gardinbussen montere dine nye gardiner for dig, så du nemt kan hænge dem op på din vinduesliste. Gardinbussen tilbyder den mest bekvemme service, som giver dig alt dette og meget mere til en uovertruffen pris – fordi gardinbussen ikke forhøjer priserne for at dække transportomkostninger eller andre generalomkostninger.

Gardinbussen kommer i hele landet

Gardinebussen er i øjeblikket på vej ud i hele landet, så gå ikke glip af chancen for at få fantastiske gardiner til en uovertruffen pris. Gardinebussen leverer i hele Danmark – og den venter lige rundt om hjørnet.