Her finder du trådhegn til industri og privatHer finder du trådhegn til industri og privat


trådhegn

Skal I bruge trådhegn til jeres grund? Måske der skal nyt hegn op hvor dyrene skal gå, eller måske der skal indhegnes så ungerne ikke lige kan rende ud. Uanset om det er i en offentlig institution, hjemme på din egen grund eller hos en virksomhed, så kan ML Montage hjælpe med at få hegn op.

Få sat trådhegn op nu

Med stor sandsynlighed kender du ikke lige et firma som sætter trådhegn op. Det er nemlig ikke sådan en hverdags aktivitet hos de fleste af os. Dog er det altså nogle gange nødvendigt at få sat nyt hegn op. Enten fordi det gamle trænger til at blive skiftet ud, eller fordi du slet og ret skal bruge en form for indhegning. Læs mere her.

Står du som virksomhed og skal have ny indhegning, måske rundt om et specifikt areal eller omkring en bygning. Mange virksomheder har en form for indhegning for at holde indbrudstyve og andre ubudne gæster væk. Her er trådhegn med pigtråd på toppen en rigtig god løsning. Det er bl.a. sådan nogle løsninger, ML Montage sætter op.

Hvad skal du bruge indhegning til?

Mange privatpersoner bruger også en form for hegn. Såvel som det kan være hegn til at holde får og køer inde på marken, så kan det også være trådhegn til at indhegne haven fra naboens. Det er en god måde at gøre deling mellem haverne mere synlig på. Mange bruger for eksempel en form for trådhegn til at lade buske gro igennem eller op af.

På den måde skaber det en god ‘væg’ ind til naboen eller afskærmning af haven. Mange offentlige instanser bruger også trådhegn til alt fra indhegning af udendørs arealer i f.eks. børnehaver, til boldbaner på skoler eller andre offentlige eller kommunale grunde. Det er også en bestemt form for trådhegn som bruges til fængsler, sygehuse og mere aflukkede institutioner.

Hvilke former for hegn findes der?

Der findes flere forskellige former for trådhegn. Hvilket et du bør vælge kommer helt an på hvad du skal bruge det til. Er det til indhegning af dyr, vil du måske foretrække et med strøm i. Er det til din virksomhed, ønsker du måske et med pigtråd.

Der skal også tages stilling til om det skal være et flet hegn eller et panelhegn, men det kan du i fællesskab med montage firmaet finde ud af. ML Montage guider dig til den rigtige løsning. Du kan kontakte dem for et uforpligtende tilbud.