Afhentning af affald bliver gjort professionelt med dette firmas serviceAfhentning af affald bliver gjort professionelt med dette firmas service


Afhentning af affald med SKraldebilen

Hej alle sammen! Velkommen til denne blogpost på den 11. december. Er I i julehumør endnu? Det er jeg. Vi skal faktisk tale lidt jul i dag. Det skal nemlig handle om afhentning af affald. Der er mange ting, som skal indkøbes i juletiden, og der bliver naturligvis også en del skrald efter de mange julefrokoster, gaver osv. 

Skal du flytte eller andet, hvor der er brug for afhentning af affald?

Har du brug for afhentning af affald her i den søde juletid? Måske du har nogle møbler, som du gerne vil af med, så der kan blive plads til din sofa, som du har købt til din mand i julegave? Eller måske skal kontoret have en ordentlig omgang, så dine medarbejdere kan komme tilbage efter juleferien til et tip top miljø på arbejdspladsen? Det er intet problem, for i dag skal du nemlig lære om Skraldebilen. Dette er et firma, med en helt ny service, som vi ikke før har set i Danmark. De kommer nemlig ud til dig for at afhente affald. De kan tilmedrydde dødsboer, nedrive rum i forbindelse med renovering osv. Skraldebilen afhenter kontorartikler, møbler, nedriver og afmonterer, bortskaffer dit affald, og kommer med løsninger til affaldssortering hos dit firma eller i din private bolig. Det er lige meget hvor stort eller lille et projekt, du har gang i, de kommer til dig i hele Danmark.

Ikke mere julestress

Nu skal du ikke længere have stress over, at hjemmet ikke ser godt ud til de mange gæster på juleaften og i juledagene. Du hyrer da bare Skraldebilen til afhentning af dit affald. Det er så nemt. De giver dig et uforpligtende tilbud, når du kontakter dem per telefon eller email. De har de bedste priser på markedet, men går samtidig op i kvalitetsfyldt arbejde. Derudover giver de et godt tilbud, hvis du for eksempel har behov for flere afhentninger om måneden. De har mange store kunder, som du kan se mere til, hvis du besøger deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Kunder som Flying Tiger of Copenhagen, 7 Eleven, Wonderful Copenhagen er bare nogle af de store kunder, som bruger Skraldebilen på ugentlig basis. Det er altså bare en super smart service. Jeg håber, at du har en dejlig december so far, og så ses vi til mange flere blogposts.

Du kan også læse mange andre tips på bloggen – bare se lige her.