Firmaarrangement i København planlægges professioneltFirmaarrangement i København planlægges professionelt


firmaarrangement københavn

Hvad er bedre end et firmaarrangement i København? Et firmaarrangement, der er planlagt af et professionelt eventbureau. Når du investerer i professionel planlægning, bliver kvaliteten af firmaarrangementet nemlig øget markant. Nordic Event har gennem flere år skræddersyet firmaarrangementer til virksomheder i København. De har erfaring med alt lige fra de små til de store events, og de ved præcis, hvad der skal til for at skabe en succes. Se hvordan de kan hjælpe dig her!

Nordic Event har talent for planlægning

I mere end 10 år har virksomheder lagt deres firmaarrangementer i hænderne på Nordic Event. Det kan man godt forstå. Når man selv driver en travl virksomhed, er der behov for, at man kan uddelegerer opgaver (såsom planlægning af events) til pålidelige samarbejdspartnere, og dét er netop hvad Nordic Event er. De er vant til stramme deadlines og sørger for at holde styr på de løse ender, når du selv mister overblikket. Desuden sammensætter de et professionelt og pålideligt team, der sammen med dig kan finde frem til den helt rette form for firmaarrangementet i København.

Sådan får du et succesrigt firmaarrangement i København

Når man læser på nettet om eventbureauer, prøver de alle at sælge sig selv bedst muligt. Derfor er det ingen overraskelse, hvis du spekulerer på, hvordan Nordic Event kan garanterer dig et succesfuldt firmaarrangement i København. Men Nordic Event har faktisk en plan lige fra starten. Deres succeshistorier er ikke bare praleri, men konkrete eksempler på, at deres metode virker. Når du booker Nordic Event til at planlægge dit firmaarrangement, går de ud fra en fast procedure. Denne procedure består af 7 trin:

  • Afdækning af behov
  • Analyse af begivenheden
  • Udarbejdelse af oplæg
  • Præsentation af forslag
  • Eventplanlægning
  • Eksekvering
  • Evaluering

God dialog og fælles indsats

Som du kan se, går Nordic Event grundigt til værks. Gennem en god dialog kortlægger de sammen med dig eventets formål samt virksomhedens ønsker og behov. De analyserer begivenheden og udarbejder et forslag til eventet, som du har mulighed for at ændre på eller komme med tilføjelser til. For Nordic Event er det vigtigste nemlig, at firmaarrangementet passer 100 % til virksomheden og din vision – og det er jo dig, der kender virksomheden bedst. Nordic Event er med dig hele vejen og er også til stede under eksekveringen af eventet. Det er din garanti for, at alt sker som planlagt. Du kan med andre ord slappe helt af og nyde dit firmaarrangement i København, mens Nordic Event har styr på sagerne.