Hej bloggen! I Nordic Catering afspejler deres frokostordning i København deres helt store passion for at levere den lækreste og mest velsmagende frokost til dig som kunde, hver dag. I dag kan du læse meget mere om dem her på bloggen. Læs med og lær mere.
Frokostordning i København med lækker frokostbuffet
Hos Nordic Catering er deres frokostordning i København planlagt og tilberedt, så deres leveringsbil altid møder op med en solid frokostbuffet, der giver masser af energi til resten af arbejdsdagen – læs mere her. Der er mad til alle lige fra kødspisere til veganere, og de kan også tage hensyn til allergier og andet der måtte være for nogle af jeres medarbejdere. For i Nordic Catering er de godt klar over den store værdi i en god frokost. Frokosten kan være det positive afbræk, som gør, at du og dine kollegaer kan klare resten af dagens arbejdsopgaver med stress og jag og mange møder. Nordic Catering kan også levere forskellige snacks, som kan være supplerende til resten af dagen. Om torsdagen er der også kage, som er en lækker ekstra ting, som man enten kan få lige efter sin frokost eller tage et stykke med tilbage til skrivebordet, som kan give lidt energi i eftermiddagstimerne.
Få en prøveuge
Hvis du er blevet interesseret en denne lækre frokostordning i København, så kan du faktisk få en uforpligtende prøveuge me Nordic Catering. Her kan du prøve at få leveret deres frokost i en uge, og se hvilke slags retter de leverer. Du kan skrive dig op til dette inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne artikel. Men vi skal da også lige nå at tale lidt om deres menu. Med deres frokostordning i København får du denne liste af lækre retter i løbet af ugen: Hjemmelavet varm ret med tilbehør, frisk salatbar med en variation af forskellige komponenter, 2 forskellige blandede salater, hjemmerørt dressing, 3 forskellige slags pålæg med tilbehør, friskbagt lyst- og mørkt brød, et udvalg af oste hver onsdag, samt dagens kage hver torsdag. Denne lækre frokostordning gør, at dine medarbejdere ikke behøver at stresse over madpakker til dem selv i hverdagen. Hvis der er rester efter frokosten kan I lave en ordning, hvor de får lov til at tage dem med hjem til hjælp i deres hverdag derhjemme. Jeg er sikker på, at dine medarbejdere vil elske dig som chef lidt mere hver dag.
Læs mere her.