Hurtig og effektiv GraffitirensHurtig og effektiv Graffitirens


graffitirens, hurtigt og effektivt

Har du brug for graffitirens? Det kan være enormt frustrerende at blive udsat for hærværk udøvet med graffiti. Primært fordi det er så svært at få af igen, og sjældent er et kønt syn.

Jeg vil i dette indlæg gøre dig klogere på, hvad du kan gøre hvis du bliver udsat for denne type hærværk. Det er nemlig ikke småting der skal til for at fjerne det ordentligt, så professionel hjælp vil oftest være en nødvendighed.

Hvad gør du hvis du bliver udsat for hærværk med graffiti?

Da jeg for nylig blev udsat for graffiti hærværk på min butikfacade kontaktede jeg denne virksomhed med speciale i graffitirens. De kommer ud til både private, virksomheder og institutioner i hele København, og fjerner graffiti uden at skade den underliggende belægning.

Jeg fik hjælp inden for 24 timer efter jeg ringede, og de brugte oven i købet miljøvenlige rensemidler til at fjerne graffitien. Så hvis du befinder dig i Københavnsområdet, og bliver udsat for dette fænomen, så vil jeg klart anbefale dig at kontakte dem.

Selvom det selvfølgelig aldrig kan blive til en god oplevelse, hjalp det en hel del, at jeg fik fat i nogle der kunne gøre løse hele situationen, og gøre det så stressfrit som muligt for mig.

Hvad nu, hvis det sker igen og igen?

Hvis du er så uheldigt stillet, at nogle ballademagere konsekvent udøver graffiti hærværk på din ejendom gentagne gange, har du et problem! Heldigvis tilbyder virksomheden serviceaftaler på abbonement, således at du altid kan ringe og bede dem om at komme ud og fjerne det igen.

 

Udover dette tilbyder de også voksbehandling og coating af den udsatte facade efter afrensning. Det er nogle overfladebehandlinger der gør at det i fremtiden, hvis uheldet igen skulle være ude, er langt nemmere at fjerne det.

 

Slip bekymringerne

Det er i høj grad en bekymrende situation, at blive udsat for graffiti hærværk. Dels fordi man skal bruge tid og penge på at få det fjernet, men man ved samtidig heller ikke om det sker igen.

Derfor er det en rigtig god idé at lave en aftale med en virksomhed som den jeg selv gjorde brug af. Så kan du være sikker på, at skulle det ske igen – ja, så skal du bare lave et opkald og så er problemet løst inden for 24 timer.

 

Jeg håber, at du fik noget ud af dette indlæg om graffitirens! Hvis du synes det var spændende, vil jeg anbefale dig at tage et kig på dette indlæg om trappevask – læs mere her.