Har du brug for trappevask i din bolig i København?Har du brug for trappevask i din bolig i København?


Har du brug for trappevask i din bolig i København?

Hej alle sammen! I dag skal vi tale lidt om trappevask i København. Bor du i et lejlighedskompleks i København? Så kan det være, at du kender til problemet med beskidte trapper? Især på denne tid af året. Læs med her på bloggen i dag og lær mere.

Trappevask i København: nemt og billigt

Det behøver ikke være svært at finde et dygtigt hold, som kan stå for trappevask i København i dit lejlighedskompleks. Hvis du læser med her på bloggen i dag, så skal vi tale om et firma, som har mange års erfaring på området. De ved præcis, hvad de taler om. Når du kontakter dem omkring din opgang, så kommer de først og fremmest ud til dig for at holde et møde omkring jeres ønsker og behov. Du vil opleve, at de er utrolig fleksible, når det kommer til hvor meget i gerne vil have gjort rent, hvilken sæbe der skal bruges, om I vil have fjernet reklamer i opgangen, om de skal fjerne dørmåtter, eller om I selv gør det. Alt sammen aftaler I, før de går i gang. Herefter aftaler I hvilke dage, de skal komme ud til jer. Det kan være én gang om ugen, eller måske har I blot behov for én gang om måneden. Det kommer jo helt an på, hvor mange mennesker i er i opgangen, som hver eneste dag går ind og ud og hiver skidt og snavs med jer.

Du kan være sikker på kvaliteten

Du kan være sikker på, at kvaliteten er høj med denne trappevask i København. Det er lige meget hvilken slags opgang i har. En gammel bygning på Østerbro eller en stor prangende virksomhedsbygning på Trianglen. Det er lige meget. Der kommer et fast team ud til jer, som sørger for at vaske trapperne på en helt bestemt måde, så de skinner, når de er færdige. Derudover foretager firmaet løbende kvalitetsrapporter på deres arbejde, så de konstant sikrer sig, at deres arbejde lever op til kravene. De kommer uanmeldt ud til firmaer og lejlighedsbygninger, hvor de ved, at de har rengøringshold i gang, og her tjekker de simpelthen kvaliteten af deres egne medarbejderes service og udførelse. Deres medarbejdere ved selvfølgelig godt at dette gøres en gang imellem, og de er selv meget opsat på, at gøre deres job så godt som overhovedet muligt.

Du kan også læse meget mere om dette firmas service på deres hjemmeside eller på bloggen lige her.