Justos er din online Scherning forhandler!Justos er din online Scherning forhandler!


Justos er kendt for at have mange forskellige mærker at gøre godt med til dit klædeskab. Og det er netop herunder at du blandt andet kan finde Scherning smykker til din samling. Justos er nemlig din online Scherning forhandler.

Klassiske Scherning smykker

Med øreringe som, Flora, Splash eller Lee Teardrop (se nedenfor) kan man tydeligt se hvordan disse smykker kan være med til at tilføje en stil, en identitet og dermed også prikken over i’et på ens garderobe. Hvis du lige som mange andre også elsker at tilføje små detaljer i din daglige stil så er Scherning smykker vejen frem. 

Scherning smykker hos Justos – en nem handel

De tre øreringe du ser ovenfor var netop de tre par som jeg for nyligt valgte til min personlige kollektion. Da de hver og i sær viser den skandinaviske mode frem, med hver af deres egen måde. Jeg har i lang tid været små forelsket i Mette Scherning og de smykker hun designede. Da man tydeligt kunne se at hun har gjort brug af København og resten af de Skandinaviske omgivelser i alle af hendes designs.

Så hvis du har samme stil som mig, så kan jeg klart anbefale at du går ind og bruger Justos som din Scherning smykke forhandler.