Sportsmassage nær KøbenhavnSportsmassage nær København


Lige meget hvilken sport det er at du udøver, så kender vi det alle sammen. Opspændte muskler, øm i hele kroppen, og en potentiel spændingshovedpine på vej. Hvis dette er noget som du genkender? Så er en sportsmassage nær København, netop lige det du skal overveje for at gøre din fitness rejse videre.

Og tøv ikke, hvis du ikke er en type der dyrker sport, men måske har en meget fysisk dagligdag. Er dette også en behandling som du kan gøre brug af.

Få den sportsmassage nær København, hos Thornblad Klinik i Brøndby!

Jeg går regelmæssig hos Thornblad Klinik, hos ejeren Jannie i forhold til en dybdegående sportsmassage nær København. Jeg bor nemlig selv i udkanten af København (så både inde og ude). Og derfor søgte jeg en klinik der lå tæt på mig. Her fandt jeg så frem til Thornblad Klinik i Brøndby, som netop tilbyder sportsmassage nær København.

Jeg dyrker nemlig regelmæssig sport, cirka 1-2 timer hver dag og derudover så bruger jeg det meste af dagen på et kontor. netop derfor har jeg både “kontorskader” og fitness spændinger som jeg ofte har brug for at tvinge min krop til at afspænde, og dermed slappe af igen efter alle mine gener.

Så hvis du er en type der lige som mig, har brug for at få en dybdegående sportsmassage en gang i mellem, eller med regelmæssige mellemrum så kan jeg 100% anbefale Thornblad Klinik i Brøndby.

Behandleren, Jannie gennemgår med dig hvad du ønsker at få ud af behandlingen og hvordan i sammen kan få løst de spændinger du sidder inde med. Så kontakt hende i dag og få en god behandling fra hende!