Lokaler til din firmafest i KøbenhavnLokaler til din firmafest i København


Lokaler til din firmafest i København

Hej alle sammen! Har du brug for lokaler til jeres næste firmafest i København? Så skal du læse med i dag, hvor det skal handle om Marketenderiet. Det er et lækkert eventsted, i Valby, som har super mange muligheder. Læs med i dag, og lær meget mere om stedet. 

Lokaler til firmafest i København hele året rundt

Marketenderiet er åbent hele året rundt. Det betyder, at deres lokaler til firmafest i København kan bruges til hvilken som helst fest – stor som lille. Julefrokost, konference, firmafest, fødselsdag, bryllup, jubilæum, sommerfest, you name it! Marketenderiet tilbyder masser af lækker teknik i deres store lokale. Der er blandt andet: en 5.500 lumen projektor til visning af video på et kæmpe lærred, to trådløse mikrofoner med dertilhørende headset og håndtag, et fuldt fungerende højtalersystem med alt det vigtige tilbehør, en masse LED up-lights som kan oplyse enhver fest, samt grundbelysning med medfølgende break-up. Dette teknik giver en masse forskellige muligheder til jeres event, som gør at Marketenderiet nærmest kan leve op til enhver forespørgsel, de måtte få. Derudover har de hele 725 kvadratmeter i det store lokale, som udgør Marketenderiet. Dette lokale kan beholdes som et stort lokale, eller laves om til flere små. Det er alt efter, hvad I ønsker.

Udendørs arealer er også på plads

Der er selvfølgelig også udendørs arealer at nyde godt af, når I lejer disse lokaler til firmafest i København hos Marketenderiet. De har en hyggelig gårdhave, hvor der kan opsættes grill, hvis I skal holde sommerfest. Gårdhaven kan også bruges til at trække lidt frisk luft imellem retterne, eller til dem, som gerne vil ryge en cigaret eller cigar. Faktisk har Marketenderiet huset stjerne som Rasmus Seebach samt Nik & Jay igennem årene, så du kan være sikker på, at disse lokaler til firmafest eller andet arrangement er i tip top. Marketenderiet har også egne kokke og tjenere, som kan hjælpe til med at gøre dagen eller aftenen til noget helt specielt. I kan komme med ønsker til menuen, eller kokkene kan finde på, og så gennemgår I sammen det hele, så alle er tilfredse og ved, at det kan lade sig at gøre. Der kan selvfølgelig tages behov for forskellige allergier og måder at spise på. Tjenerne kan hjælpe jer med at parre vin eller anden drikkevarer til maden, så I er sikre på, at det passer sammen. Det hele er op til jer! God fest.

Læs mere her.