Teambuilding hos AWA skaber større arbejdsglædeTeambuilding hos AWA skaber større arbejdsglæde


teambuilding

Det kan være anstrengende med nye folk i en virksomhed. Det gælder især for nye medarbejdere, men også for virksomhedens etablerede team, der pludselig skal forholde sig til nye mennesker. Derfor er det rigtig gavnligt at arrangere teambuilding for hele virksomheden, så alle kan blive rystet sammen. Jo hurtigere jeres fælles team er oppe at køre, jo hurtigere kan virksomheden jo få omsætningen i gang. Det er netop, hvad du kan læse om i dette blogindlæg.

Teambuilding: et vigtigt værktøj i virksomheden

Det er ingen raketvidenskab, at teambuilding kan skabe afgørende resultater i en virksomhed. En vigtig forudsætning for succes er nemlig, at medarbejderne forstår at samarbejde, og at der er et godt arbejdsmiljø. Teambuilding er den perfekte icebreaker – ikke bare til at bryde med usikkerheden over at være ny i en virksomhed, men også til at bryde med fastlåste arbejdsmønstre og manglende motivation på arbejdet. Hvis du har prøvet teambuilding i skoletiden, husker du sikkert øvelserne som lidt fjollede, men du vil sikkert også anerkende, at det hjalp med at bringe folk tættere sammen. Uanset hvilken form for teambuilding, der er tale om, så er kernen jo, at man bruger tid sammen og lærer hinanden bedre at kende. På den måde forsvinder anspændtheden over at være ny, og der skabes grobund for et afslappet og behageligt arbejdsmiljø, hvormed alle får bedre forudsætninger for at yde deres bedste.

AWA garanterer gode oplevelser

Har du hørt om AWA? De er også kendt under det længere navn After Work Arrangement, og de tilbyder deres assistance, når der skal afholdes teambuilding i din virksomhed. Faktisk er de på alle måder din perfekte sparringspartner. De har nemlig mange års erfaring med at planlægge virksomhedsarrangementer og ved præcis, hvordan man skræddersyer ”den gode oplevelse” til en virksomhed, uanset dens størrelse, ønsker og behov. De varetager eventet fra start til slut, så du ikke skal stresse hverken før, under eller efter jeres teambuilding. Du kan kort sagt være sikker på, at de tager ansvar og står ved dette ansvar. Desuden er det nemt og overskueligt at samarbejde med AWA. Der er nemlig kun én koordinator, så du ved præcis, hvem der står for dit arrangement.

Gå på opdagelse i udvalget

Det er heller ingen hemmelighed, at AWA har et stort netværk af professionelle samarbejdspartnere, som giver dig mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige former for teambuilding. Dem kan du alle sammen læse nærmere om på AWAs hjemmeside.