Skal din virksomhed have en wordpress hjemmeside?Skal din virksomhed have en wordpress hjemmeside?


wordpress hjemmeside

Har din virksomhed en wordpress hjemmeside? Hvis ikke, så bliv hellere hængende og find ud af hvorfor det kan være en særlig smart løsning for jer.

Hvorfor en WordPress hjemmeside?

Som virksomhed er det vigtigt at kunne findes online. Markedet er simpelthen så stort i dag, at det oftest ikke er nok kun at være synlig i lokal området. Internettet giver os heldigvis muligheden for at nå ud til et langt større publikum. Det kan du for eksempel gøre via. sociale medier, webshops eller wordpress hjemmeside.

Det er ikke alle som ønsker en webshop tilknyttet sin forretning. Om det er en fordel kommer også i høj grad an på hvilken slags virksomhed du driver. Dog er det vigtigt stadigvæk at benytte en online platform, for at vise at du altså findes. Du kan f.eks. have en hjemmeside eller en blog, hvor du opdaterer om jeres produkter, nyheder, events etc.

Få en professionel hjemmeside

Din hjemmeside behøver ikke nødvendigvis være en wordpress hjemmeside, men WordPress er en af de største platforme. Det betyder at det er meget brugt og at det hele tiden bliver udviklet på det. Derfor kan det godt betale sig at oprette sin hjemmeside i et program som wordpress. Det er også forholdsvis brugervenligt.

Dog kan en ny hjemmeside være en stor mundfuld at skulle varetage, når man som virksomhed også sidder med en masse andre opgaver. Netop derfor kan det være en fordel at hyre et eksternt firma til dette. De kan sørge for at din wordpress hjemmeside bliver både brugervenlig og professionel at se på.

Giv dine kunder det de gerne vil have

Altid hav din kunde for fokus når du laver indhold der skal ud til netop dine kunder. Hvilket indhold vil de gerne have? De sociale medier er et godt sted at kommunikere med din målgruppe. Her kan du nemlig stille spørgsmål og også modtage spørgsmål fra dem der følger med. Det betyder at du ved hvad dine kunder er interesseret i at vide mere om. Er der for eksempel et specifikt produkt de gerne vil kende mere til, jamen så kan du bruge din wordpress hjemmeside til at give dem den info.

Andre vigtige detaljer at huske er selvfølgelig at gøre det tydeligt hvor dine kunder kan finde dine varer eller services. Hvor er I beliggende? Er det webshops tilknyttet? Har I en forhandler liste? Hvordan kommer folk i kontakt med jer? Gør disse ting tydelige, så jeres kunder nemt kan finde jer både online, men også offline.