Webbureau: Dét skal du vide, inden du vælgerWebbureau: Dét skal du vide, inden du vælger


webbureau

De fleste virksomheder har i dag en hjemmeside, men der kan være stor forskel på kvaliteten af disse. Hjemmesiden har stor betydning for, om din virksomhed kan tiltrække besøgende og konvertere disse besøgende til kunder, og derfor er det rigtig vigtigt, at vælge det rette webbureau til at lave hjemmesiden. Heldigvis har Computer People lavet 7 gode pejlemærker, der kan hjælpe dig med at vælge det rigtige webbureau. I dette blogindlæg kan du læse om nogle af dem.

Vælg det rette webbureau

Søger du efter ”webbureau” på nettet, vil du se, at der er rigtig mange forskellige virksomheder, der tilbyder at lave din hjemmeside. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken virksomhed, der er den rette og rent faktisk har kompetencerne til at lave din hjemmeside. Du bør dog ikke desto mindre være opmærksom og give dig tid til at finde det rette bureau. På den måde får du nemlig det resultat, du bliver gladest for i længden.

Disse ting skal du kigge efter

Computer People er et webbureau, der i dag er opkøbt af et af Danmarks største webbureauer, men som stadig arbejder som selvstændigt bureau. På deres hjemmeside har de givet gode råd til, hvordan du vælger det rette webbureau. Du skal nemlig kigge efter disse ting:

1. Er virksomheden pålidelig?

Det er vigtigt, at du har tillid til dit webbureau og deres kompetencer. For at blive klogere på virksomhedens erfaringer og kompetenceniveau, kan du spørge dig selv: Hvor mange år har virksomheden eksisteret, og har den erfaring med at løse den type opgaver, du ønsker? Er kunderne tilfredse, og hvor mange kunder har virksomheden arbejdet med?

2. Hvad koster en hjemmeside?

Dette spørgsmål er typisk noget af det, som køberne er allermest interesserede i. Det er ikke desto mindre noget af det, der er sværest at give et præcist svar på. Prisen afhænger nemlig meget af, hvilken hjemmeside, du skal have lavet, og hvor kompleks den skal være.

3. Kan du selv opdatere hjemmesidens indhold?

Hvis du selv vil være i stand til at uploade indhold, så er det vigtigt, at den er bygget på et CMS.

4. Tilbyder virksomheden løbende support?

Ofte vil der være ting undervejs i processen, som du har brug for hjælp til at redigere eller vedligeholde. Derfor er løbende rådgivning rigtig vigtig.

Vil du læse om de resterende 3 ting, du skal være opmærksom på? Så besøg Computer Peoples egen hjemmeside ved at klikke på billedet.

webbureau