Venue i København med højt til loftetVenue i København med højt til loftet


Venue i København med højt til loftet

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om en super fed venue i København, som kan huse mange forskellige arrangementer. Der er højt til loftet, forstået på den måde, at man som kunde her, kan få lokalet lige som man vil. Et stort, eller flere små. Læs med! 

Har I brug for en centralt beliggende venue i København?

Hvis I mangler en venue med en central placering midt i Valby, København, så er Marketenderiet det oplagte venue for jer. Det er lige meget om det drejer sig om en stor firmafest for mange hundrede medarbejdere, om det drejer sig om en messe med mange forskellige firmaer, eller om det er en flere dage lang konference. Marketenderiets venue i københavn vil med glæde slå deres døre om for dit event. De har tilmed kokke, som kan hjælpe med at forsøde tilværelsen under jeres arrangement. I kan bestemme, om I vil have en morgenmad med juice, kaffe, te og smoothies, eller om mere er en frokost som kokkene skal fokusere på. Hvis I hellere vil holde en middag, så kan dette også sagtens lade sig at gøre. I samarbejder med kokkene finder I frem til en menu, som I er glade for og som kokkene kan lave lækkert. Dertil kan I bestemme vine og andre drikkevare.

Lys, lyd, scene og andet underholdning

Lige så imødekommende, som denne venue i København er omkring mad, arrangement, størrelse og så videre, lige så imødekommende er de omkring underholdning. Hvis du, som kunde hos Marketenderiet har nogle ønsker i forhold til belysning af visse dele af venuet, så ordner deres dygtige medarbejdere det meget gerne. Det kan for eksempel være, at I vil have en scene, hvor der skal være underholdning, eller at bestemte rum skal have bestemt belysning, lyd eller anden indretning. Det store fleksible rum på 700 kvadratmeter hos Marketenderiet, gør det muligt at holde alskens former for events og fester. Der er plads til op til 700 mennesker i dette store lokale, og derfor kan man holde mange forskellige slags arrangementer. Det er jo også ved at være tid til alle julefrokosterne, så måske I skal holde jeres julefrokost i denne centralt beliggende venue? Det er klart oplagt, da det er nemt at komme hertil med tog og bus. Der er heller ikke langt til motorvejen, hvis man kommer i bil. Og til sidst ligger det tæt på mange forskellige overnatsmuligheder.

Du kan læse meget mere på bloggen her.