Venue København – her skal du ledeVenue København – her skal du lede


Venue København

Leder du efter godt venue København? Så lad os guide dig til det sted som passer til netop dine ønsker og krav til et arrangement. Venue er en utrolig vigtig del af helheden, når du afholder event. Derfor kan det godt betale sig, ikke bare at hoppe på det første og det bedste.

Hvad er dine forventninger til venue København?

Inden du overhovedet går i gang med at søge efter det sted, hvor dit arrangement skal foregå, så er der nogle ting som går forud for søgningen. Prøv at notere dine krav og ønsker ned. På den måde får du et godt overblik over hvad du leder efter, når først du skal til at finde venue København. Hvis du lader et eksternt firma om at finde venue til dig, så skal de også have noget at gå ud fra. tag derfor stilling til følgende:

  • Hvor mange skal der være plads til?
  • Hvor skal venue være placeret? tæt på transport, by, natur, overnatning etc.
  • Skal der være mulighed for overnatning på venue?
  • Hvad skal venue bruges til? Koncert, konference, julefrokost, jubilæum, produkt lancering etc.
  • Skal der være mulighed for mad og servering på venue?
  • Hvor mange timer/dage skal I bruge det?
  • Hvad er prislejet?

Vælg det venue som opfylder flest af dine ønsker

Det kan være svært at finde et venue som bare opfylder alle krav og ønsker til punkt og prikke. Vær derfor realistisk i dine forventninger, og gå efter det sted som opfylder flest af dine ønsker. Det er selvfølgelig slet ikke sikkert du går efter et venue i København. Det kan også være Jylland er mere belejligt for lige netop det arrangement I skal afholde. København byder dog på et utal af muligheder, og her er et ret godt transport system, som gør det nemt for alle at komme dertil både fra ind- og udland.

Finder du et sted som bare opfylder en masse af dine krav, men som mangler nogle få essentielle elementer, kan det være du skal finde en add-on løsning. Hvis du f.eks. har kig på et sted som både har alt nødvendigt teknisk udstyr, mødelokaler som kan laves om til festsal og inhouse catering, så er mange af dine ønsker måske opfyldt. Hvis stedet så ikke tilbyder overnatnings muligheder, og I skal bruge det, så kan det være afgørende for om I vælger det venue i København eller ej. Hvis plusserne er mange kan det være værd at se nærmere på hvordan det ene minus kan gøres op for. Måske er der mulighed for overnatning tæt på?