Bryllup i en coronatidBryllup i en coronatid


Min mand og jeg havde mange problemer med at få afholdt vores bryllup, da det skulle afholdes her i oktober 2020.  Der var mange restriktioner, vi skulle forholde os til, og det kom selvfølgelig i vejen for de mange planer for vores bryllup.

Brudekjoler føltes pludselig som et overflødigt emne, når vi ikke skulle være ret mange til brylluppet, og bryllupsrejsen så ud til at være langt væk.

Men vi fandt heldigvis en rigtig god løsning, som vi begge var glade for.

 

Bryllupsrejse i Danmark

Da vi først blev forlovet, havde vi mange drømme om, hvor vi skulle rejse hen på vores bryllupsrejse, og vi begyndte hurtigt at glæde os.

Vi var ret opsatte på, at vi skulle til en varm og solrig destination, men det blev selvfølgelig udelukket. Det kunne da ellers have været skønt med en rejse til et sted som Mexico, Bali eller New Zealand.

Vi måtte pludselig være lidt mere kreative – eller, det var måske lidt mere lige til. Vi valgte simpelthen at tage på bryllupsrejse i Danmark, og det har faktisk været utrolig skønt, for det hele var superafslappet. Det var ikke noget med at rende fra den ene turistattraktion til den anden.

 

Har dit bryllup været påvirket af corona?

Jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der har været påvirket af corona under mit bryllup. Jeg vil enormt gerne høre, hvordan I har valgt at tackle det, og om I har fundet på nogle sjove løsninger?

Jeg er faktisk af den opfattelse, at vores bryllup næsten blev bedre. Det hele var nede på jorden, og vi var kun sammen med dem, som vi har allernærmest. Jeg tror faktisk ikke, at den oplevelse kunne have været mulig i en normal tid.

I må meget gerne skrive til mig med jeres oplevelser.