Vi skal tale om operation af poser under øjnene i dagVi skal tale om operation af poser under øjnene i dag


Dejligt, at I er kommet forbi her i dag. Det er i dag, at det skal handle om operation af poser under øjnene.

Hej alle sammen. Dejligt, at I er kommet forbi her i dag. Det er i dag, at det skal handle om operation af poser under øjnene. Det kan være at nogle af jer har brug for dette. Derfor bør I læse med i dag.

Hvorfor får nogle brug for operation af poser under øjnene?

Det er meget forskelligt, hvor der danner sig fedtdepoter i vores kroppe. Vi er jo alle forskellige, og derfor har vi alle forskellige steder med fedt. Nogle har nærmest ingen fedt på kroppen, andre har problemer med for meget fedt. Det er meget forskelligt. Jeg har meget fedt på overarmene og lår/baller. Nogle har det på maven og ingen på lår/baller. Men dette kan løses. Man kan nemlig få en operation af poser under øjnene og andre steder på kroppen. Det er lidt, som man har lyst. Og hvorfor får vi så f.eks. poser under øjnene? Når vi bliver ældre, så mister vores hud og muskulatur sin elasticitet stille og roligt. Det er derfor vi får rynker, og det er derfor vi får poser under øjnene og hængehud forskellige steder på kroppen. Hvis du har lyst til at læse mere om dette emne, så synes jeg klart, at du skal læse med nedenfor.

Har du fået lyst til at lære mere?

Jeg synes virkelig, at det er smart hvordan man kan operere poser under øjnene væk, hvis man virkelig er tynget af sine poser under øjnene. Jeg skriver jo den her blogpost i dag, fordi jeg håber på, at jeg kan hjælpe nogle af jer derude, som godt kunne tænke sig en operation af poser under øjnene, men ikke ved hvor I skal starte. Jeg har selv fået en sådan operation. Jeg er super glad for, at jeg har fået min, fordi jeg ser gladere ud, friskere. Yngre! Som sagt, så er det forskelligt hvor store vores fedtdepoter er og hvordan fedtet ophober sig i kroppen. Men det betyder jo ikke, at vi ikke kan gøre noget ved det og bestemme, om man vil have poser under øjnene, ekstra fedt på lårene, maven, under hagen eller hvor. Det kan vi heldigvis selv bestemme efterhånden. Man kan betale sig fra sit udseende nu til dags. Jeg synes, at det er vildt spændende at skrive om dette emne, så jeg håber nu, at I er klar på at få jeres operation af poser under øjnene.

Læs mere her.