Vælg et godt inkassofirmaVælg et godt inkassofirmaDe fleste virksomheder giver en eller anden form for kredit til deres kunder. Hvis du f.eks. er håndværker får du sikkert lidt af pengene, når du påbegynder arbejdet, men sjældent det hele. Restbeløbet forlader typisk i rater – eller til sidst, når hele byggeriet er færdigt.

Uanset hvor omhyggelig du er i forhold til hvilke kunder og opgaver du påtager dig, så kan du risikere at stå tilbage med nogle der ikke kan eller vil betale. Og så har du brug et godt inkassofirma, der kan hjælpe dig.

Få inkasso der virker

En af de vigtigste ting når du skal vælge et inkassofirma er naturligvis, at de faktisk er gode til inkasso. De skal kunne deres håndværk mindst lige så godt som du kan dit. De skal kunne få dine penge hjem.

Men hvordan gør et inkassofirma så det – og er der forskel på den måde de arbejder på?

Ja, der er stor forskel. Et inkassofirma som Debtia.dk bygger i høj grad på adgang til og behandling af store mængder data. Andre har en mere gammeldags og manuelt tilgang til inkasso.

At bruge data til inkasso, som Debtia gør, er meget effektivt. Resurserne kan med den rette data og værktøjer til at behandle den, bruges der hvor der er størst effekt. Så undgår du at spilde tid og penge på sager uden udsigt.