Denne frokostordning i København må du ikke gå glip afDenne frokostordning i København må du ikke gå glip af


frokostordning københavn

Er der januarblues på arbejdet, og er medarbejderne sløve? Har din virksomhed brug for at øge energiniveauet? Så kan en frokostordning i København være den rette løsning! Med en sund, lækker og energirig frokost, kan humøret og aktivitetsniveauet let øges – selv i den grå januarmåned.

Hvem skal lave din frokostordning i København?

Det skal Nordic Catering selvfølgelig! De laver nemlig mad med omtanke og prioriterer både gode råvarer og en miljøvenlig produktion. De demonstrerer på bedste vis, at miljøvenlig mad også kan være god og velsmagende mad. Hvis du vil være med til at gå en grønnere fremtid i møde, så skal du altså helt sikkert vælge Nordic Catering, der aktivt bekæmper madspild og nedbringer deres CO2-udledning. Det sker bl.a. i en nøje tilrettelægning af mængden af mad og vegetariske og veganske frokostmuligheder. Men bare rolig. Din virksomhed behøver ikke kun at spise grønt. Nordic Catering laver også kødretter og er i det hele taget modtagelige over for ønsker. Hos dem er det nemlig jeres madønsker, der er i fokus – grønne eller ej.

Derfor skal I bestille frokost udefra!

Det er langt fra altid, at man prioriterer eller har overskud til at lave en energirig frokost. Derfor er det meget bedre at overlade opgaven til nogen, der har! Når I bestiller frokostordning hos Nordic Catering, kan I være sikker på, at I hver dag får en lækker frokost, der giver energi til hele dagen.

Se frem til en lækker menu

Hos Nordic Catering er det vigtigt, at maden aldrig bliver kedelig. Deres frokostordning i København skal være noget, man kan glæde sig til, når arbejdets formiddagstimer skrider frem, og klokken nærmer sig 12:00. Derfor sørger de for at variere deres menu, så den er spændende, og der altid er noget for alle. I kan fx hver dag se frem til:

  • En varm ret med tilbehør
  • To på forhånd blandede salater og hjemmerørt dressing
  • En sprød salatbar
  • Friskbagt brød i flere varianter
  • Et udvalg af pålæg

Desuden er der hver onsdag og torsdag henholdsvis ostebord og kage.

Smag på sagerne

Lyder den frokost som noget, du godt kunne sætte tænderne i? Så kan du få en uforpligtigende prøveuge. Det er den perfekte måde at afprøve kvaliteten af deres frokostordning i København. Du kan læse mere om, hvordan det foregår på deres hjemmeside, hvor du også finder deres kontaktoplysninger. Velbekomme!